Bemutatkozás

Bemutatkozás
Bemutatkozás
 
Bemutatkozás
 
Bemutatkozás
 
 

Farmer-Mix Takarmánygyártó-Szolgáltató és Forgalmazó Kft. magyar magánszemélyek tulajdonát képező tipikus Kis-és Középvállalkozás, annak minden nehézségével és szakmai leleményével.

A vállalkozás fő tevékenysége megalakulásától kezdve keveréktakarmány gyártás, szinte minden állatfaj részére.

A 2,5 tonna/óra kapacitással rendelkező keverőüzem évi teljesítménye 5000 tonna késztakarmány. Az üzem méreteiből adódóan az is következik, hogy minimum 400 kg-os megrendelést is tud teljesíteni, egyedi receptúra alapján, bármely állatfaj igényeinek megfelelően.

Célja, a szállítási távolságot reálisan figyelembe véve, magánkézben lévő takarmányboltok elérése mellett, a 400 kg-ot elérő, vagy azt meghaladó vásárlási tételű magánvásárlók igényeinek kielégítése.

 

A piac beszűkülése és a fajlagos kapacitásbeli hátrány miatt az utóbbi években a gyártási szerkezet eltolódott a nehezebben legyártható bonyolultabb takarmányok előállítása felé. Így például: 

 

  • lótáp
  • nyúltáp
  • csincsilla táp
  • tengeri malactáp
  • egér-patkány takarmányok

 

A sertéstakarmányozás területén hasznos szakmai hátteret biztosít az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatóintézettel fennálló takarmányszállítási együttműködés.

 

A cég gyártmányfejlesztése minden szakmai megkeresésre nyitott. Beleértve a szakmai együttműködést, közös fejlesztést is.

 

Hermán István

ügyvezető

 

Üzenetküldés


 
 

   
 
 
 
Telephelyi cím Telephelyi cím: 2072 Zsámbék, Etyeki u.23
Postázási cím: 2073 Tök, Dózsa György u.16.
Telefon/Fax Telefon/Fax: +36 (23) 341 843
E-mail E-mail: farmermix@gmail.com
Farmer-Mix Az oldalt készítette: Lunir.hu